You are currently viewing Το ευχαριστήριο μήνυμα για τις εκλογές, του Χαράλαμπου Αυρηλιώνη

Το ευχαριστήριο μήνυμα για τις εκλογές, του Χαράλαμπου Αυρηλιώνη

Δείτε το μετεκλογικό μήνυμα, του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας κ. Χαράλαμπου Αυρηλιώνη

Συμπολίτες και συμπολίτισσες, μετά από το σαφές μήνυμα εμπιστοσύνης και αγάπης, των πολιτών της Τριφυλίας στο πρόσωπο του δημάρχού μας ΓΙΏΡΓΟΥ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ, νιώθω και εγώ με τη σειρά μου την ανάγκη, να πω δυο λόγια για τους ανθρώπους που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Περάσαμε τέσσερα χρόνια, γεμάτα δυσκολίες αλλά και μεράκι για δουλειά και προσφορά για τον τόπο. Κλήθηκα, με την εμπιστοσύνη και την τιμή που μου έκανε ο δήμαρχος, να δώσω τις μάχες από την θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΤ και του προέδρου του συνδέσμου ύδρευσης “Καπετάν Τέλλος Άγρας”. Δύο αρμοδιότητες που είχαν πολλές δυσκολίες αλλά και στοιχήματα.

Σαν παράταξη με τον δήμαρχο ΓΙΏΡΓΟ ΛΕΒΕΝΤΆΚΗ, σε ένα δημοτικό συμβούλιο που δεν είχαμε πλειοψηφία, καταφέραμε να αλλάξουμε την Τριφυλία και να την βάλουμε στον δρόμο της επόμενης μέρας. Όσο για την ύδρευση των Γαργαλιάνων, λύσαμε ένα μείζον θέμα, το οποίο ταλάνιζε την πόλη για δεκαετίες, το νερό και τον νέο αγωγό από το Αλικοντούζι αλλά και τον βιολογικό καθαρισμό ο οποίος έχει πάρει τον δρόμο του να υλοποιηθεί.

Μέσα σε όλες αυτές τις δύσκολες συγκυρίες και τα μεγάλα στοιχήματα, είναι συγκινητικό για μένα, που 984 συμπολίτες μου, την ώρα της κρίσεως της δημοτικής αρχής μας, με τίμησαν με την επιλογή τους.

Δεσμεύομαι πως και την επόμενη μέρα θα είμαι εδώ, να αγωνίζομαι και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, για να προσφέρω και να είμαι χρήσιμος στον τόπο μου.

«… και συνεχίζουμε μαζί »

με τιμή

Χαράλαμπος Αυρηλιώνης

πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας

Αφήστε μια απάντηση